Den 15 April 2012

Godmorgon!
Jag är precis på väg in i duschen och fli bort lite skit. Haha.. Sitter å dricker kaktus festis och försöker komma på en vettig förklaring till varför jag är så pass pigg.. Det finns ingen. Kanske är det för att jag egentligen vet att jag borde röja upp här hemma i krigslägret och damsuga bort alla möjliga härligheter som fastnar under fötterna när man vaggar igenom köket. Nej det är inte så illa. Men om man har tur så när man korsat rummet kan man ana en hel maträtt under fossingen. Nog surrat. Tar mig till duschen och slänger in en CD för att njuta av lite bastu och skön musik. Ciao så länge.

PUNKT

Jag kom på mig själv med att sitta och tänka på varför folk tycker så illa om mig. Varför de har såna fördommar.. Det är inte alls roligt och jag är faktiskt inte alls så jäkla knäpp.. Inte mer än att jag petar näsan, dansar balett hemma till james morrison och kan äta 3 påsar ostkrokar.. Att ni skiver att om jag inte slutar så kommer jag bli sjuk (träningen) är så jäkla snett. Jag tränar och äter rätt för att må bra och vara hälsosam och även för att kunna unna mig godsaker senare. Det är inte en ständigkamp mot fettet, inte endast. Och ja känner att om man är nöjd med hur man ser ut är det ju jätte bra. Men just nu i livet har jag tid att engagera mig i mitt yttre och påverka hur jag kommer må senare. Vilket jag kanske inte kommer tycka mig ha sedan. Tid lust & ork kanske inte alltid hänger kvar. Antingen gör man någonting åt det eller så mår man dåligt över hur det är. PUNKT!



Rött är läckert

Jag älskar rött, rött är vacker, läckert, snyggt, sött, exklusivt och så mycket mera. För mig är det alltid en känsla. Röd är en starkfärg, vilket jag gillar. Så nu går jag ner i min källare och drar igång processen för att uppnå ett så bra resultat som möjlgt. med skiftningar och mycket liv! Hejdå brunett liv, hello redhed!
Gamla goda morgonfrilla! Med alla mina saker hos Therese kan jag ju inte göra några framsteg med ansiktet så jag fokuserar på håret. 

klänningen - Axelbanden

Klänningen var snygg som väntat men den var också förstor så den hänger hos min älskade farmor som ska göra underverk och få den att passa! Har sagt att hon inte får sy in den förän det är bara någon vecka kvar med tanke på att min vikt bara går neråt! Vill inte tappa den på röda mattan. Axelbanden som ni ser ska inte häller vara med, de är bara där för att den skulle sitta uppe litegranna!

Härliga vackra röd

Till balen och min urläckra klänning blir håret denna underbara hårfärg! Min favorit men som aldrig håller länge och därför oftast blir utbytt! Måste erkänna att kunde jag föralltidgöra mitt hår i någonfärg skulle det vara RÖTT! Sexy thing.

Den 5 April 2012

Goddag! 
Sjukling från sängen slänger in ett blogg inlägg. Pumpat mig med ibumetin å alvedon och annan skit som ska göra så att jag orkar med arbetsdagen. En sak som gav mig energi idag var när jag fick se siffrorna på vågen som talade om för mig att 0,9 kg sprungit i väg under veckan! Det gav mig som en ny start på morgonen och fick mig att glömma att jag nästintill försov mig från provtagningen idag och att jag har feber upp över öronen. Härliga resultat. 
Men ni ska veta att vinet ligger på hyllan och stripsen också. Kan ärligt säga att på fyra veckor är 3,6 kg borta. - nöjd. Till veckan blir det hårdare och jag hoppas att jag får vara frisk och kunna gymma lite mera än vad som blivit i veckan. Tack till er som stöttar i detta! =)

RSS 2.0