Lite små nattliga önskningar!


Det är sjukt..

Det är sjukt när man sätter sig i sådana situationer som jag alltid gör. Som tidigare skrivet så inser jag att jag är i absolut sista sista sista sista sek jämt! Det är så fruktansvärt att jag får sitta långt inne på nätterna och bli sugen på en statoil burgare för att göra klart allt innan imorgon då betygen sätts. Men jag har haft förbannat kul när jag har skippat pluggandet så jag tar väl hällre en helkväll än att vara uppbokad med skiten någon timma i veckan! Nu vare då gjort och blodtrycke, puls och hjärtrytm är som de ska! Och som plus på allt de här överlevandet har jag hittat studentklänning också... Grattis till mig! Galet va ja ska gå å vräka hamburgare nu.

Gah


Solen skiner tack för det

Imorgon ska det bli kallt så jag och Ronja tog och la oss på baksidan och grillade oss hela dagen! 
Vi har även ätit tårta dagen till ära. Grattis alla mammor på eran dag!
Student klänningen är inte än beställd och jag börjar få panik.. Hur fan ska ja kunna hitta de jag vill ha?? Jag ä så himla jobbig för mig själv. Varje gång jag ska göra någonting är jag alltid i sista minuten och oftast dagen innan, det är påfrästande för hjärtat! INGEN STRESS har jag ju lovat mig och att jag ska ändra mitt beteende, det går inge bra. HA Ha... Det förstod jag väl också innan jag ens började.. Men det va värt ett försök. NU ska jag fortsätta min jakt på den perfekta klänningen!

Barnsjukvård

Se otroligt fint, dåligt väder, ont i halsen, och funderar på om man ska våga träna? Tror inte de va.. Ägnar mig åt barnsjukvården så länge då..
Var hos Jenny igår, super trevligt och super mysigt! Idag kanske det blir in promenad med bruden och lill Maja.
Nu ska jag kolla vilka klänningar jag behöver den här månaden, HAHA!

Den 21 Maj 2012

Helt ärligt allihopa, var har tiden tagit vägen? 
Jag hade hur mycket tid som helst tills jag insåg att det var fel?.. Som vanligt så har tids optimisten i mig gjort att jag fått ett slag i huvudet så här i efterhand! Det är den här veckan det gäller, sen så ska allt vara done! Och ja, det ska väl gå bra. Men jag lär ju få jobba för det. Och jag som ville träna å träna å träna. Men jag har ju inte tid med det som det ser ut just nu.. Redovisningar hit och dit, yiho!
Snart ska jag väl iallfall få i mig någon lunch så att humöret iallfall är med mig...
Huvudet bankar och jag vill göra allt utom de här! Pluggandet gör mig galen och framför allt upptagen! HAH.
Men sola ska jag ju hinna med. VARJE DAG. Ranelid är snart tillbaka mina vänner, å tro mig jag är så mycket lyckligare när jag är svart :)

Röda Pumps

Det snyggaste jag vet!!

Jobbigt Dåligt!

Tjo ba.
Igår var en bättre dag. Med en liten köttbit i magen knallade kroppen igång och jag använde min energi till allt annat än nytta! Mamma hade köpt ostkrokar men inte ens de fick ja i mig. Sitter å suger på proviva och vätskeersättning än en dag och tröstar mig med att det är ju en jäkla bra knuff på deffen! Har inte vägt mig på 100 år. Men det kommer efter att jag kvicknat till. Måste ta med mig Ronja på BC så vi båda kommer i rätt sinnesstämning igen! Nog för att hon säkert varit bättre än mig på sista tiden.

Det hände något efter att jag tog ut mig med mina 3 - 4 träningspass om dagen. Jag tror inte det är rätt att göra eftersom jag har struma. Så jag får helt enkelt kanske bara får köra två och äta rätt. Istället för att äta lite och ingenting och sedan köra stenhårt. Jag kommer ihåg hur förtvivlad Ronja var när jag bara satt, tom i blicken och stirrade in i väggen när vi skulle träna styrka efter kondition. Hon frågade vad som hade hänt med hennes träningskompis.. Det händer inte igen, efter den här skiten ska vi rocka på BC älskade vän! :) Jag saknar dig. Och naturgodiset!! PUSS
Beställde också ett nytt bank kort med den här ur tjusiga bilden på oss! :) Bara för ja tyck om na så mycke!

Den 15 maj 2012

Godkväll.
Plockade av mig lösnaglarna och ringarna.... För imorse blev jag trevligt uppväckt av värsta illamåendet.. Eller inatt kanske man säger.. Klockan 03.40 började jag må illa och än är det inte över. Härliga dag.. Det har varit så oförskämt bra väder och jag har inte tagit mig upp förän klockan 19.00? Sprungit mellan toaletten och sängen precis hela dagen.. Nu ska jag testa hur det går med proviva!


Den 14 Maj 2012

Sitter  här och lyssnar på bra musik, lägger en valig make up på ca 2 min och undrar vad som händer sen?
Morgonrocken har gått upp och jag sitter som någon "Pössakering" framåt lutad mot datorn. Vilken dag.. Idag ska vi få lyssna på varandras projektredovisningar, vilket jag verkligen ser fram emot. Sen ska jag träna, och käka middag med Grels - Super trevligt. Lax hoppas jag på! För nu börjar hård deffen igen nu när jag är pigg & Frisk.

Vill också passa på att tacka alla helt faktastiska människor för en trevlig lördags Eftermiddag/kväll.
Puss så länge alla darlings

Dagen efter Dagen före!

Godeftermiddag! 
Just vräkt i mig en så jäkla god pizza. Huvva, nu mår jag nästan dåligt. Haha.
Ska ta mig ur sparkdräckten så jag inte ser ut som barbapappa längre å se lite film.

JOBB 12.00 - 21.00


Dagen till ära!

Kastat på mig min gammla favorit trasa i väntan på porterstek nere hos farmor.. Sen blir det tårta eftersom favorit systern fyller 12 år idag! Sa till Jocke tidigare att jag kom ihåg natten när hon kom.. När dom ringde från BB och berättade att det var en tjej.. Jag hade fått vänta i nästan 7 år innan jag fick henne. Men jag är så lycklig över att hon finns. Min alldeles egna syster. Som jag inte behöver dela med andra syskon. BARA MIN! Älskar dig Wilma.

Hockey!

Ser hockkey, men nu ska ja ju ut å göra bus med terror! Ni hör ju bara. DE KAN BARA VA BUSIGT!

Skor skor


Lagar mat - i mitt esse


Den 9 Maj 2012

Balen börjar närma sig och allt är i sin ordning förutom att jag o Grels jämt kommer på kant med varandra! Haha.. Men de är som vanligt, så det löser sig väl. Det är något nytt varje dag ska ni veta. Men vi tycker om varandra så mycket iallafall. Älskade bästa vän! :) Ikväll ska vi sola, och äta nå gott har jag bestämt, för imorgon har jag inte tid eftersom min lilla gooa syster fyller 12 år. Jag och Ronja hade ifs tänkt ta med oss systrarna på dansuppvisning på kvällen men innan det blir de tårta å gejor!
Just nu sitter vi bara och väntar på att göra någonting vettigt! Provet vi skrev är inte färdigt och vi ska fortsätta efter kl 2 tror jag. Jag tänker mig att jag skulle ha gjort något värt inlägg här ikväll.. Men vi får se hur jag har det med luckor för att uppdatera er.

De ä prov, baby!


du måste inte älska mig!

Efter att ha försökt ta några seriösa bilder spårade jag ur! Fan va ja ä kul.

Fat is dirty

Tjabbalabba! 
Blev ingen hårinsättning igår eftersom vi bara hade fått ett paket, som vi upptäckte när vi skulle börja igår morse. Både jag och Johanna vart väldigt besvikna, men nu blir de av på lördag. Fick tid att färga till håret, vilket blev jävligt bra. Men nu får jag inte tvätta de förän på lördag så vi vet att de blir rätt.
Imorgon äre nå jäkla vätt å flodhäst från tolv till fyra men jag å favorit Grels hade tänkt slänga iväg oss till Umeå för att införskaffa some asballa stuffeiz. Jag hoppas och vet att det kommer vara så himla kul på din födelsedag Grelli, Ein kuss auf dem podium. Men vad sägs om att köpa dina kläder så du slipper gå nackt? :) Gud det slog mig hur kort tid det är kvar och vad mycket jag egentligen har kvar att fixa.. Verdammt!

RSS 2.0