Inget bustips

Jag ska inte ge er några bustips, jag ger ett nödvändigt tips till er som ofta som jag är på dåligt humör, är sura, förbannade eller trötta. Ta ett läppstift, måla en egen mun, som du vill att den ska se ut. Med mungiporna uppåt. Folk runt dig tror plötsligt att du är glad, men innuti kan du sura eller vad du nu gör huuuur mycket du vill!

Mina nya inköp då

Ja det är en bild...  PÅ MIN TRÖJA!
7

Vingarna... pojkar!


DENNIS ÄR HEMMA!

Wiiioooowiiooowiiioo! (samma melodi som brandbilen) Wiiiiowiiiooowiiio!
Vi drar och fiskar fa-an, fucking najs alltså. Och kanske tar vi en cider. Jag måste ju iallafall fira att resan är bokad och det blir semester i september. LOVELY. Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit de lugnt och glassat i solen.

Nelly shopping skickat hem till mig!

Paketet lär komma idag!! :) beställde för några dagar sedan, inför sommaren!  Hoppas bara att jag hinner använda något!

Den 14 Juni 2012

REDAN DEN 14, VILKET BETYDER ATT DET ÄR 4 DAGAR TILLS ARBETET BÖRJAR. Sen lugnar det inte ner sig förän i september.. Tur man har en resa att se fram emot, och all träning innan :)
Började min dag med att koka havregrynsgröt och te. För att till min förlust vaknade jag med fruktansvärt ont i halsen.. Så idag blir de varken sola eller träna.. :/
Sen för att inte säga hur mycket mina öron blöder av all gammal musik, uttjatad musik.. Jag vill ha bra musik!!!

HAHA, jag hatar dig spindel jävel! Ät knark! OCH DÖ!


ÄNTLIGEN!

Fått hem 3 nya penslar, ögonbryns skuggor, pensel rengöring som jag kunnat döda för länge nu eftersom mina penslar inte går att använda det blir bara brunt än vad jag tar för färg, en microshadow och en cake eyeliner :) HURRA! Kommer bli så mycket roligare att sminka nu! Så nu ligger Petra Olofssons fritid risigt till, det blir sittningar hos mig framöver! :) Komsi komsi :)

Den 13 Juni 2012

TJENA!
Lyckad dag på sjön i grannkomun. Väldigt trevligt faktiskt. Fick förklara min spindelfobi för att de skulle förstå att det inte var okej att kasta spindlar på mig.. Och jag tror att dom lyssnade.
Kvällen ser ut att bli minst lika bra, jag ska få vara med Ronja! Kolla på lägenhet och sen promenera med Grels och sola. Tänk att vädret ger en sån kick i vardagen. Kanske jag och Ronja unnar oss något vardagslyx sen? Det får man väl se, känns inte helt otippat.

Jag har också börjat med min nyttiga period igen. Blev så slut i kropp och själ sist så jag blev sjuk. Så jag kunde inte fortsätta och det gjorde mig lat igen efter att jag hade tillfrisknat. Men nu är jag igång, lever på groddar och bönor! Nej jag bara skoja, den som blir mest skrämd är väl Ronja som förlorar sin styrketränings kompis när jag går in i min psykbubbla av lite mat och fyra pass träning om dagen.. Haha.. Det blir inte så den här gången. Mycket träning och nyttig och bra mat. Så att kroppen orkar mer än tre månader.. Och så att jag inte blir dålig. Man ska ligga på samma nivå hela tiden och unna sig saker IBLAND.. Min sommar kommer alltså se ut så här .. JOBB & TRÄNING. Ingenting annat finns det plats för. Tappade dock fem kilo på 1 och en halv månad sist och resultatet lockar mer än förr!  FÖR NÄR VI ÅKER UTOMLANDS KOMMER VI REDAN VARA BRUNA OCH SOM DET SER UT, ASLÄCKRA ;)

Familjen Volvo

You'r light, you'r smile you'r way!

Nu jävlar är vi på gång och resan är väl så väl som bestämd och bokad! Med min alldeles största favorit brutt (låter som hon är gigantisk?). Vi kommer ha så roligt. Alanya, here we come :) Så länge vi har en liten pool vid baren så är vi nöjda och glada. 65 meter till sandstranden och värmen ser strålande ut i slutet på agusti och början av september! : ) Kommer inte sakna någonting här hemma. Kanske jobbet? ;)
Nu ska vi bränna en mys skiva och njuta av livet! Synd att vi ätit upp alla chokladrussin och druckit upp nästan all cola! 

I mitt esse

"Micke vifftet"
4

Systra mi

Jeg elsker deg Wilma!
Du har blitt så stor, kjære søster..Jeg håper du får en fin sommerferie..
Själv börjar jobbet snart, så underbart.. Haha. Men mina batterier är snart fulladdade så det ska nog inte vara några problem :)

beställde en liten bikini

å en ring

Jag är fräsch idag folket!


För att det är inne nu


Penslar

Gjorde ett nytt försök idag att beställa hem penslar från make up store, och lite pensel rengöring + lite annat krims krams. Väntar med spänning. Tror det är tröst shoppings dag idag för att mätta min ångest över att skolan är slut.

Blandade känslor

Hej, hallå, tja!
Jag har varit så stressad och upptagen nu på slutet så jag har inte haft tid att ens starta datorn. Men nu är det över, studenten är tagen och jag ska total njuta av min lediga vecka som kommer innan jobbet sätter igång enda in i september. Sen åker vi ju utomlands förhoppningsvis jag och Ronja. Jag vet, man ska inte önska tiden ur händerna och det kommer nog bli en bra sommar, MEN.. jag längtar så fruktansvärt efter resan! Men först make some money..
Gårdagen var så himla kul! Och vårt studentflak var ju snyggast, det kan inte finnas någon invändning mot de så jag törs säga att vi var ju bäst som vi visste! =) Fick fina presenter bland annat en egen porta studio som ja nu ska ta med mig när jag flyttar.. Pappa va rädd jag skulle fara med hans grejor, trotts att han köpt nya... ? han kanske behöver allt.. Vad vet jag ;) Vi jobbar inte på samma sätt om vi säger som så! Tack iallafall till ALLA som uppvaktade mig på min student. Fick så mycket blommor och grejor att jag knappt har hunnit läsa på alla lappar och kort än! Ni är så himla fantastiska.  Men mest tack till hela OP3 och våra fantastiska lärare som gjort de här åren vi haft tillsammans helt perfekta. Jag är så glad över att jag lärt känna er, varenda en! ps. många glömde att skriva i mössan. Men vi kanske ses - jag hoppas.
Det var ju lite röjj här innan hotellet, med lite fordonare och OP;are.. Så jag måste väl slingra mina darriga bakisben nerför trappen snart och fixa röran som vi ställt till med. Men det är lugnt. Min enda fråga är ju.. VARFÖR VI SPRUTAT KONFETTI ÖVER HELA HUSET!!! hahahahahha. De är ett jävla kladd där nere... Och det är glitter i hela huset, de fastnar under fötterna var man än går. Men nog om det, jag hoppas ni hade en lika bra kväll som jag och jag önskar att vi ses inom en snar framtid! Det här kan ju inte bara slutet? Det är ju bara början, och ni vet ju att fest hos Hannah, fest hos Hannah kan vi ju inte sluta med! OP vi va ju bäst genom alla år. Så, jag är väldigt stolt. OP ÄR SNYGG!

RSS 2.0