But Still Keep On Fallin' Down

When it's black, Take a little time, t' hold yourself. Take a little time, t' feel around, Before it's gone.
If your sky is fallin', jus' take my hand and hold it, You don't have to be alone




-


Laddad!

Fick just ett sms där det står att jag fått ett paket, kan det vara den ur läckra klänningen jag spänt väntar på?? Är den för stor eller sitter den perfa? Jag hoppas den sitter tajt som saitan eftersom jag inte kommer ge mig med den hysteriska konditionsträningen förän jag är nöjd! Känner att jag orkar för lite på step upen så jag måste träna upp konditionen.

Nu ska jag dra och sola sönder mig, Terror och mamma. Ba så ni vet! Typ 100 min. Så jag blir Ranelid. Puss på

er.


Den 27 Mars 2012 -1,1

Det lönar sig och jag känner vilken egergi jag fick när jag vecko vägde mig och insåg att jag under mina svettimmar har bränt bort 1,1 kg! Jag vägde om mig tre gånger för att se om det verkligen var sant, och de var det! Jag är så stolt och glad över hur duktig jag har varit! Helt förvånad över att det blev ett helt kg på 8 dagar. Det bästa är ju ändå att jag ätiti vanlig nyttig mat och inga soppor. Jag tränade så mycket så min kropp sa stopp då. Ronja tittade på min och sa att jag såg helt knäckt ut och då började jag fundera. Det är bättre att äta bra och träna mycket. Än att äta ingenting och träna ingenting!
Frukosten idag bli 2 ägg, yogurt och banan! Sen ska jag ner för en timmes fys. Efter middagen ska jag ner och köra styrka innan jag har step up! till middag blir det köttfärssoppa! Tror den är super god, min kära syster har gjort den förut på sin hk :)
Nu ska jag ner och göra lite mer reklam för swedbank! Haha.

BYTER OMKRETS


Gina Fin


Hem klickat!

Från chicy

.

ELIN;
L

Student klänning


FAT is dirty, hangs on you as a parasite


Den 21 Mars 2012

Hej hej! 
Idag är en bra dag, jag känner att all min energi inte riktigt tog slut när jag var ute på min morgon promenad! Jag laddade med starka 50 kalorier.. eftersom jag slängde halva maten eftersom den smakade skit.. Höll för näsan när jag drack de så jag inte skulle kräkas hahahaha.. Fuskade igår med pannkaka och morätter, fast det var innan step upen så jag tror jag gjorde mig förtjänt av de där.. Blir kyckling soppa till lunch, varm mat.. MUMS!
Sen ikväll ska jag och min underbara vän Ronja ner och köra kondition och RUMPA... Nu blir den tajt, ha ha ha.. Hoppas vi.. Fyllig kanske? ;) 

Sen ska jag försöka ta mig tid att plugga lite och läsa lite på boken jag påbörjat... Men det kanske är som alla andra böcker jag börjar med, att det tar liksom slut innan jag börjat.. Det finns ingen glöd..
Blir förändring tills studenten då, förhoppningsvis en väldigt stor! Jag kommer att lyckas.
Blir pumpning och förbränning fram till balen. Jag och Ronja sitter och pratar om hur fit vi kommer bli...
Vi lägger in femmans växel och kör slut på våra muskler redan ikväll!

Bitter


Smink i Cam


Borstar hem till Hannah


A A D B M


VÅGA FÄRG


Ögonfrom


Sotad


Måndag den 19 Mars 2012

Helgen har varit super och jag har haft släkt på besök! Super trevligt. Vi var och bowlade i lördags, första serien gick super.. Men andra serien bestod mest av rännan.. Sen igår bjöd min kära farmor på fika och sen bjöd kvällen på hockey. Vilket var nervöst enda in i slut minuterna när modo ändå förlorade mot skelle..
Idag hade jag tänkt träna biceps och triceps... Så att de händer någonting... Bli hårdträning hela veckan nu! Hade så ont i halsen förra veckan så jag var tvungen att vila tre dagar, vilket inte är okej med tanke på tiden.. Imorgon börjar jag med mer brutala saker. Vilket ni aldrig kommer få veta av.. Bara se mera resultat. Kommer inte häller köra så mycket styrka mer än mage och rygg eftersom min rygg inte är okej. Så mycket stabiliserings övningar och fettförbränning. Jag lägger ut för och efterbilder när mitt mål är nått. Så ni inte missar mina framsteg.

Stenmans

Snart blir det Stenmans med Therese(terror) för att få lite socialt stimulans! Jag dör här.. Sen ska jag plugga lite... Så kul är jag.. Farmor och farfar dök in och sitter nu och kollar på skidskytte :) Dom ä för söta. 
Har på mig Grels skjorta, den ä så snygg! (:
Snygga bilder? Hahahhaha.. Så här skulle jag se ut om jag var symetrisk?

Fredag


Solad Neger

Hannah Ranelid, tack terrores.
Här kommer en bild till dig som jag hade tänkt skicka när jag hade grillat klart i onsdags men bestämde mig för att låta bli. / Din svarting

Onsdagens sminkning


...

Jag är så sjukt dålig på att läsa bloggar.. Jag läser bara Ronjas och spenans(mjölk mjölk) och makeupstore tjejerna från öviks.. Brukar kolla lite vad Ronja är och läser.. Men jag finner mest intresse i att läsa dom man kan skratta och ha lite roligt åt :) Så om ni vet nå roliga bloggar får ni gärna tipsa mig.. skulle behöva mig ett gott skratt emellan åt... Just nu i all pluggning..
hade tänkt dra mig hemmåt nu så jag kan dra på med något värt inlägg om min sminkning idag och tänkte utöka den till något med mera färg och mer extremt... Och efter det.. ska jag ner och träna..


Onsdag den 14 Mars

Goddag!
Arbetsmiljö, gud så fruktansvärt roligt!
Här sitter vi igen och jag får förklara mig om varför jag bytt blogg.. Jag är dålig på att komma ihåg andra bloggares namn på bloggarna så jag fick för mig att det var bäst att jag bytte namn så att ni skulle komma ihåg mig.. Jag har inte så mycket att dela med mig av dig mer än att jag tycker synd om lager arbetare som packar korv.. Tonvis med korv.. Pack pack.. ha en trevlig dag så länge så ska jag ta å arbeta vidare!



Naturgodis

Jag och Ronja blev kvar med plugget även fast vi fick gå hem klockan 14.00....
Men vi tog en paus vid halv tre, åkte och köpte lite naturgodis och lättdryck.. Eftersom vi har varit så sugna och till och med tagit en för gymnasie***, haha.. Vi lovar att inte göra om det.. Och vi lovar att den var god! Nu har jag gjort klart två uppgifter och känner att magen är full av nötter...

Nighty


Balklänning

Nu är klänningen beställd så jag kanske slipper mer knäppa drömmar.. Haha, min panik kanske lägger sig snart, men innan jag vet om klänningen passar kan det vara lite kinkigt att komma till ro.. Hoppas verkligen den passar.. Valde den i silver för att kunna behålla det röda håret! Tror att det kommer blir väldigt fint..
Bak

Studentmössan


Färg gör livet lite roligare


Tisdag


Ny blogg!

Fantastiskt med en ren blogg, en helt ny och fräsch som ni kan gilla eller inte! :) 
Nu mera kommer iallafall mina inlägg hamna, så jag ser väl hur många som hittar hit! Succé eller fiasko?

RSS 2.0