Mera

flera nya saker till nallen
 

Utkast: Jul. 25, 2012

Fan vilken otur! Jag sitter här inlindad i täcket, med huvudvärk, ont i halsen och total knottriga läppar så har trotts att det är en dålig idé smort dom med protpoic... Trotts att det kan vara cancerframkallande att ha den i solen och jag åker ju inom två dygn.... FUCK! Men jag måste, kan knappt prata. Har också fått en schysst blåsa. Suger i mig en kopp te och hoppas att något ger med sig.. Lyssnar också på BARCELONA, för att kunna sjunga den när jag landar. För min favorit Thereses skull.

Försöker spåra mitt paket från H&M, men hur gör man? Jag begriper ingenting...


Tur man är en väldigt väldigt seriös människa


.

 

kontroll

 

Nytt

 
 

Mål.

Målvikten är på 56,7 precis normalviktig.
Jag är motiverad och stark. Känner att det är på gång.
Ikväll blir det en PW med Jenny, och en lite senare.
Blir ingen cykel idag eftersom jag cyklade sönder röven igår.. Seriöst skrivet.. ha ha..

Fick hem lite saker till mobilen, bland annat ett träningsband så ja slipper ha nallen i fickan..
Har också köpt mig två nya träningsbyxor (casall) Riktigt snygga. Ett par lila och ett par oranga!

Skönt att ja får åka iväg snart å få lite färg, för nu ser ja ut som en snögubbe..


Om du inte styr ditt liv gör någon annan det




Herregud så slut jag är! Får inte sova så länge som jag gör när jag är ledig, jag blir bara himla mosig.. Har iallafall tagit mig på gymmet och cyklat 35 minuter.. Men de va tungt idag och jag känner att de två äggen jag åt efteråt var väl behövliga. Jag är ändå väldigt på gång nu och kämpar för -7 kg fluff. Om jag säger fluff ist för fett känns det bättre.

Vill inte ha de där gula äckliga fettcellerna i min kropp. Uacsch..... Bort med allt. Annars mår man bara dåligt. Jag känner att jag är förändringen jag vill se, och inte allt runt omkring. Jag blir lycklig när det går framåt och det går inte att önska bort en enda fluffgnutta. Bara att jobba för de. Ni vet ju att det är bäst att göra det på en gång, för antalet morgondagar är begränsade och det kommer bara bli jobbigare om man inte tar tag i det på en gång. När man väl bestämt sig så är målet inte så långt borta! Det är en fördel också om man tycker det är kul.. Man kan alltid om man vill och vågar, om man vågar sikta högt så kommer man också längre. Och även om man misslyckas litegranna så har man ändå kommit en bit på vägen. OCH, man ska inte ställa alldeles för höga krav om man inte orkar misslyckas.. Det är oftast hur envis man är som gör att man misslyckas eller inte. Och jag är inställd på målet. Tänker ni fortsätta
 

RSS 2.0